Ronald falke

Vrij Parkeren

Onafhankelijk, subjectief
en structureel dwars

Brief van Wikpe aan Mark

Natuur in spreadsheetsWe zijn als aardbewoner al zover dat we de natuur uit ons land gaan verbannen. Uit een uitgelekt memo van Wipkip Hoekstra aan Mark Rotte:”Zomaar een paar gedachten, Mark. Wil je hier eens over meedenken? In een land als Nederland is het volkomen ongewenst dat er kostbare stukken land ten prooi gaan vallen aan de terreur van de biologische wildernis, waardoor economisch vruchtgebruik onmogelijk wordt gemaakt. Het is absolute noodzaak iedere vierkante centimeter van ons land te economiseren. iedereen wil maar bomen en planten, praten en schrijven over bloemen, bijen en vlinders… hebben ze niks beters te doen? Vlinders zijn leuk en aardig om te zien en te gebruiken als metaforen in de literatuur en zo. Voor de gewone man en vrouw zijn ze handig om poetische fluisterijtjes op je geliefde los te laten om te bewerkstelligen dat de relatie kan voort duren, intensiveren, hersteld kan worden dan wel ontaarden in biologisch wild gedrag in bed, dat overigens als een economisch volkomen zinloos tijdverdrijf moet worden beschouwd, tenzij je daadwerkelijk voortplanting wilt realiseren. Ok, je bent vrijgezel, wss zelfs maagd, dus dáár heb je werkelijk niet het minste benul van. Dat moet je dan maar van me aannemen. Ik moest het een paar keer doen, vlak na mijn trouwen, Mark. Maar neem van mij aan, je hebt niks gemist! Gedoe! Sex in het huwelijk…? Allemaal sprookjes. Levert geen zak op, behalve een paar dure kutkinderen! Over sprookjes gesproken: Sprookjes zijn goede ontwikkeltools om de kracht van de verbeelding te stimuleren, maar die sprookjes moeten dan wel in dienst staan van de economisering van de verbeeldingskracht. (Hans en Grietje gaan op digitale zevenmijlslaarzen naar de Albert Heijn) Grapjes en zo over over bloemen en bijtjes, kunnen ook wel, natuurlijk. Het kind van de toekomst zal er besmuikt om lachen, omdat het weet dat voedselbloemen immers zeer efficient en kosteneffectief worden bestoven door Nederlandsche droontjes ter grootte van het ‘middeleeuwse’ dubbeltje. Digitalisering van het natuurbeheer is een absolute noodzaak om ons economisch welzijnstreven blijvend te kunnen maximaliseren. (erectionalisering) De toekomst van de mensheid is een toekomst waarin uitsluitend nog plaats is rationaliteit en economisch denken.Waarom zuurstof uit bomen laten komen als dat je ook in laboratoria kan produceren. Voordeel ervan is dat je de kwaliteit optimaal kunt controleren, tegen zeer geringe kosten. Al die linkse boswachters en natuurfreaks kun je de laan uitsturen. Sterker nog: ze kunnen de laan meteen meenemen. Als er nog burgers zijn, die tóch met alle geweld van De Natuur willen genieten, dan gaan ze toch lekker op vakantie in een of ander achterlijk buitenland, waar ze nog wél in de positiviteit van natuurprocessen geloven. Dit zijn maar een paar gedachten, Mark. Ik heb er nog een paar liggen over de vervuiling van industrie- en landbouwgronden en over onleefbaarheid in het algemeen van Het Nederlandsche Grondgebied. Mijn concrete vraag aan jou: hoe leg ik al deze visies vast in spreadsheets, waarmee we de geesten van iedere Nederlandsche Burger kunnen economiseren en rijp maken voor de omslag in denken. Ecologisch denken is economische zelfmoord. Ecologisch denken is oldskool politiek bedrijven.mvg.Jouw alltime favorite spreadcheater (hahaha)Wipkip Hoekstra”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *