Gister een Pfizer vaccinatie gehad. Vandaag een beetje grieperig, maar je hoort mij niet klagen.Ik doe wel mijn beklag over het volgende:Zorgmedewerkers (ziekenhuis, GGD, Rode Kruis, huisartsen, en alle anderen die nu vergeet) doen al tijden lang dagelijks hun fucking best om u en ik zo gezond mogelijk te houden. Groot chapeau daarvoor!Ik vertelde dat ik eerdere lid was van het Rode Kruis Fotografenteam. En of er nu ook fotografen uit dat team aanwezig waren (geweest)Daarop vertelden medewerkers dat ze vooral niet gefotografeerd willen worden tijdens hun werk, omdat er wappies zijn die iedere gelegenheid aangrijpen om een evt. op social media geplaatste foto misbruiken om de zorgmedewerker in kwestie op te sporen en te bedreigen. Zelfs bij die medewerkers thuis.Nou neem ik aan dat vrienden van mij (voor zover ik goed kan inschatten: ‘normale’, intelligente en vriendelijke mensen) dit soort wangedrag niet zllen vertonen.Mocht er tóch zo’n kutwappie tussenzitten, dat zou ik tegen die persoon én tegen alle andere anti-vax-wappies willen zeggen:“BLIJF MET JE GORE, VIEZE, STINKENDE WAPPIEPOTEN VAN ONZE ZORGMEDEWERKERS AF”Soms is het best moeilijk om tegen de doodstraf te zijn…..