Uit het Dagboek van Mark

Rutte bij Nieuwsuur over zijn bestuurlijke vernieuwing:Ik moet de buitenwereld laten denken dat ik mijn bestuursstijl kan veranderen. Om Rutte IV mogelijk te maken. Ik wil geschiedenis schrijven. Als de premier die Nederland weer opbouwt, nadat ik het eigenhandig heb afgebroken. Dat laatste ga ik niet toegeven, maar dat moest van Unilever c.s. Als de eerste premier die vier kabinetten leidt. Ik ben een onbetrouwbare neo-liberale kloothommel, ongrijpbaar als de spreekwoordelijke paling in een emmer snot. Geloven in andere percepties is geen liegen. Veranderende omstandigheden behoeven andere werkelijkheden. Het is voor ieders bestwil, in ieder geval de mijne. Mijn integriteit ligt volkomen aan diggelen en iedereen weet het, maar ik blijf premier. Want ik heb corona gebruikt om de verkiezingen te winnen. Ze kunnen niet om me heen. Zelfs Omtzigt niet. Haha, ik word gewoon weer premier. Bestuurlijke vernieuwing? Als in Brood en Spelen? Geen probleem. Alles voor het verslavende moment om weer macht te mogen koesteren. Over links? Moet kunnen. Het groenste kabinet ooit! Daar zijn ze al vaker ingetrapt. Het volk is dom genoeg om rechts te blijven stemmen. Haha. Maar dat ga ik Tweebeeke niet vertellen..

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *