Jessie Smith

Blackwork Tattoos, Tribal Tattoos, Maori Tattoos

Published on

Date

Link

“Vroeger was alles beter”, is een veelgehoorde klacht over de moderne tijd. Natuurlijk is dat enorme onzin, hoewel zaken als liberalisering,  individualisering en globalisering wel degelijk het pad naar het einde van het Antropoceen hebben geplaveid. We worden ooit gedood door het pathologisch hedonisme en door het onvermogen om tot zelfreflectie van de mens. Niet echt om vrolijk van te worden, zeg nou zelf?

En toch, als ik  om me heen kijk, merk ik dat ik veel en vaak fraaie, eigenzinnige, lieve, zorgzame en kritische mensen ontmoet. Mensen met wie ik een afspraak mag hebben, voor een foto of voor iets anders. Mensen die een gedachte met mij willen delen. Zomaar. De ene onuitgesproken positieve gedachte groet de andere.  Kadootjes die uitgewisseld worden, zeg maar. De wereld barst van de mooie mensen. En daar maak ik wel eens een foto van. Een mooie zwart-wit foto . Of eentje in kleur. Een mooie reportage van uw feest of van een andere gebeurtenis. Een mens is te mooi om niet gefotografeerd te worden. Te mooi om te poseren. Fotografie gaat om het vastleggen van bijzondere, spontane ontmoetingen..

Wat een geluk dat u mijn website heeft gevonden. Kennelijk gaat uw interesse uit naar aansprekende, vertrouwenwekkende portretten en levende reportages en u heeft dus gevonden wat u zocht. 

Als ik dus nu iets voor u kan betekenen, aarzel dan vooral niet om contact met mij op te nemen. 

Ronald Falke

info@ronaldfalke.com

Maar u mag ook even bellen.

(0031) 0624213356